Over Angaros

Na mijn studie Bedrijfseconomie ben ik ondermeer werkzaam geweest voor PwC, ConQuaestor en Fortis. Hier heb ik brede en diepgaande ervaring opgedaan met het optimaliseren en beschrijven van bedrijfsprocessen, het verbeteren van de AO/IB van organisaties en het uitvoeren van operational audits. In 2012 heb ik mijn opleiding tot Lean Six Sigma 'green belt' succesvol afgerond.

In de uitvoering van mijn opdrachten maak ik waar mogelijk gebruik van (andere) zelfstandige professionals die hun sporen op het gebied van BPM ruimschoots hebben verdiend. Hierdoor kan te allen tijde maatwerk worden geleverd en blijven de kosten, door het ontbreken van hoge overhead, binnen de perken. 

Bijzondere samenwerkingsverbanden heb ik met PRCS (www.prcs.nl) en Certiked (www.certiked.nl). Voor Certiked voer ik als lead auditor externe ISO 9001 audits uit bij organisaties in de kennisintensieve dienstverlening. Met de ervaren organisatieadviseurs van PRCS ontwikkel ik gezamenlijke klantproposities en participeer ik in kennissessies. 

En voor de écht nieuwsgierigen onder u: 'Vol lof is Herodotus over de koeriersdienst van de Perzische koning, de angareion. Volgens de klassieke geschiedschrijver is het een Perzisch woord, maar moderne commentatoren houden het op een Babylonisch leenwoord, afgeleid van angaros, wat renbode betekent.' Hoe ik hier op kom? (Ook) dat leg ik u in een persoonlijk gesprek graag uit.